Assens for fulde Sejl – Historien er Overalt

Tirsdag d. 24. juli anløber ”Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe” Assens havn for 7. år i træk. Samtidig viser den gamle købstad sig fra sin historiske side, når handel genoptages på byens torv. I år med ekstra mange boder – fra torvet og helt op til Willemoesgården.

Tradition tro kan du opleve gøgl, lirekassemusik og sanglege i gaderne, musik i byrummet og trommeslageren, som budbringer af byens nyheder. Også i år bliver det muligt at tage en tur med hestevognen gennem byens smalle gader og stræder. Hen på eftermiddagen, når skibene sejler i havn, er boderne åbne på havnen og salutter bliver affyret af et kyndigt kanonerlaug.
Husk at det er gratis at besøge museets udstillinger denne dag.

Tour de Sejl: Som optakt til Assens for fulde Sejl – Historien er Overalt, tager Museum Vestfyn, traditionen tro, på tur rundt i kommunen. Det sker fredag og lørdag d. 20. og 21. juli.

Følg med her hvor programmet offentliggøres, når det ligger klar.

Museum Vestfyn Administration
Østergade 57 A