ÅBNINGSTIDER

Sæsonstart 10. juni 2020

10. juni – 28. juni

Onsdag, lørdag, søn- og helligdage kl. 11-14.

29. juni – 30. august

Alle dage kl. 10-15.

På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er de faste rundvisninger i Ernsts Samlinger aflyst.

31. august – 18. oktober

Onsdag, lørdag og søndag kl. 11-14

På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er det desværre ikke muligt at bestille en rundvisning i Ernsts Samlinger i øjeblikket. Se mere her.

Bestil en rundvisning i Ernsts Samlinger

Du kan bestille en rundvisning i Ernsts Samlinger på et tidspunkt som passer dig.

Bestilte rundvisninger har en varighed af 75 minutter.

Der er en mindstepris for bestilte rundvisninger – uanset antallet af deltagere. Mindsteprisen for en bestilt rundvisning er kr. 720 på hverdage. Prisen dækker de første seks personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person. I weekenden er mindsteprisen kr. 960. Prisen dækker de første otte personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person.

Kapaciteten i udstillingen er maksimalt 40 gæster. Hvis I er en større gruppe, så kontakt os og vi finder en løsning. For yderligere oplysninger og bestilling – kontakt os

Hvis du vil bestille en rundvisning, skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk med følgende oplysninger: dato og tidspunkt for ønsket rundvisning, antal gæster samt navn, telefonnummer og mailadresse på en kontaktperson. Så vender vi tilbage, når vi har undersøgt mulighederne. Send helst din forespørgsel i god tid inden ønsket dato, så er der størst sikkerhed for, at vi kan opfylde dine ønsker. Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til os på telefon 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 10-13, så hjælper vi dig.

Vi står også altid klar til at arrangere en byrundtur, som passer til dit behov. kontakt os med dit forslag til en guidet tur rundt i byen.