Book os

På grund af Corona-restriktionerne er det ikke muligt at booke rundvisninger i øjeblikket. Vi vender imidlertid gerne tilbage, lige så snart vi igen får mulighed for at tilbyde rundvisninger.

Hvis du ønsker at blive kontaktet af os, når vi igen åbner for bookinger, beder vi dig sende en mail til booking@museumvestfyn.dk med følgende oplysninger: navn, telefonnummer, dato og evt. tidspunkt for ønsket rundvisning samt gerne antal deltagere.

Se mere information om Covid-19 her.

På Museum Vestfyn har vi mange spændende tilbud til dig – også udenfor museets normale åbningstid. Vidste du, at du altid kan booke en rundvisning på et tidspunkt, som passer dig? Du kan f.eks. blive klogere på helte, eller hvad med en sanselig oplevelse i Toldbodhus? Helt særlig er oplevelsen i ERNST – hvor du kommer tæt på sølvvarefabrikant Frederik Ernst (1892-1976) smukke og finurlige samling. Du kan også få et indblik i den sølvvareproduktion, som foregik på stedet, og du kan nyde fabrikantens italiensk inspirerede have.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for inspiration til en firmatur, en tur med din forening eller med veninderne, så finder vi en spændende løsning. Hvis du ikke har mulighed for at komme til os – så sammensætter vi gerne en oplevelse og kommer til dig.

Booking

Drejer din henvendelse sig om bestilling, reservation eller yderligere oplysninger om rundvisninger, byvandringer eller undervisningstilbud, så skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk eller ringe 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 11-13.