Book os

Vidste du, at du på Museum Vestfyn kan booke mange spændende oplevelser? Oplev for eksempel den skønne smag af rom i det autentiske frihandelslager i Toldbodhus, hvor rundvisning og romsmagning bliver til Romvisning. Eller tag med på en byvandring i den historiske købstad. Her fremhæves Assens bys særlige kendetegn, og de historiske skikkelser vækkes til live gennem fortællinger. I vinterperioden kan du opleve byen i lygtens skær, hvor fortællinger om lyset, før og nu, kombineres med en stemningsfuld lygtevandring i byen.

Der venter dig en hel særlig oplevelse ved en rundvisning i sølvvarefabrikant Frederik Ernsts unikke samling af smukke og finurlige ting — Ernsts Samlinger. Udstillingen findes i bygningskomplekset der tidligere rummede både bolig og fabrik. Her kan du også nyde fabrikantens italiensk inspirerede have: Frederik Ernsts Have.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for inspiration til en firmatur, en tur med din forening eller med veninderne, så finder vi en spændende løsning. Vi kan også komme til dig.

Booking

Drejer din henvendelse sig om bestilling, reservation eller yderligere oplysninger om rundvisninger, byvandringer eller undervisningstilbud, så skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk eller ringe 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 11-13.