Coronainformation

På denne siden finder du informationer og vejledninger omkring museets håndtering af COVID-19. Vi anbefaler, at du læser informationen inden du besøger os. Tak for din hjælp og forståelse.

MUSEUM VESTFYN – Corona-tiltag

På Museum Vestfyn ønsker vi at passe godt på vores gæster, medarbejdere og frivillige. Siden midten af marts måned har vi således fulgt regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og taget de nødvendige forholdsregler for at mindske smitterisikoen for COVID-19.

En sikker åbning af museet betyder, at der vil være nogle begrænsninger og et stort fokus på en ansvarlig adfærd, så vi fortsat kan minimere smitterisikoen for såvel gæster som medarbejdere og frivillige.

Vi opfordrer derfor også til, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på COVID-19.

Du vil kunne opleve:
Hygiejnelukninger:

På vores udstillingssteder kan du opleve, at vi holder korte ”hygiejne-lukninger”, hvor toiletter bliver desinficerede og du vil kunne møde vores medarbejder, der sikrer, at alle overflader løbende desinficeres. Museet sætter ekstra fokus på hygiejne, og toilet og kontaktpunkter vil derfor også blive rengjort i løbet af åbningstiden. Håndsprit vil selvfølgelig være tilgængeligt for både gæster og medarbejdere, og vi opfordrer alle til at spritte af inden besøget.

I udstillingerne er det restriktioner på, hvor mange gæster der kan besøge udstillingen på samme tid. Da vi har tre forskellige udstillingssteder i ”gåafstand”, håber vi, at der er plads til alle. Du vil dog kunne opleve kort ventetid, før der er plads i billetsalget og du kan købe billet.

Butiksadfærd:

Museets butikker i ERNST og i Toldbodhus er åbne, men vi opfordrer alle til at ”se men ikke røre”. Ved varekøb skal man henvende sig til museumsværten, som finder de ønskede varer frem.

Vi opfordrer til:
Adfærd

Vi opfordrer alle vores gæster til at:

  • Blive hjemme ved symptomer på COVID-19.
  • Benytte den opstillede håndsprit.
  • Holde afstand, både til andre gæster og personalet, i både billetsalg og udstilling.
  • Man ikke rører ved butiksvarerne, men henvender sig til museumsværten ved ønske om køb.
  • Host og nys i ærmet.

Havestuen:

Havestuen er kun åben i forbindelse med arrangementer. Du er velkommen til at nyde din medbragte mad i Frederik Ernsts Have.

Bestilling af rundvisninger og byvandringer:

Det er nu muligt at booke en rundvisning i ERNST fra og med mandag d. 31. august. Se mere her.

Assens Lokalarkiv:

Assens Lokalarkiv er lukket for personlig betjening. Arkivet kan kontaktes pr. mail: arkiv@museumvestfyn.dk

Har du symptomer på sygdom, bedes du først henvende dig fysisk på et af vores udstillingssteder tidligst to døgn efter, du ikke længere har symptomer.

Siden her bliver løbende opdateret med nye informationer.