Covid-19 information

På denne side finder du informationer og vejledninger omkring museets håndtering af COVID-19. Vi anbefaler, at du læser informationen inden du besøger os. Tak for din hjælp og forståelse.

MUSEUM VESTFYN – Covid-19-tiltag

På Museum Vestfyn ønsker vi at passe godt på vores gæster, medarbejdere og frivillige. Siden midten af marts måned 2020 har vi således fulgt regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og taget de nødvendige forholdsregler for at mindske smitterisikoen for COVID-19.

En sikker åbning af museet betyder, at der vil være nogle begrænsninger og et stort fokus på en ansvarlig adfærd, så vi fortsat kan minimere smitterisikoen for såvel gæster som medarbejdere og frivillige.

Vi opfordrer derfor også til, at man bliver hjemme, hvis man har symptomer på COVID-19.

Du vil kunne opleve:
Hygiejnelukninger:

På vores udstillingssteder kan du opleve, at vi holder korte ”hygiejne-lukninger”, hvor toiletter bliver desinficerede og du vil kunne møde vores medarbejder, der sikrer, at alle overflader løbende desinficeres. Museet sætter ekstra fokus på hygiejne, og toilet og kontaktpunkter vil derfor også blive rengjort i løbet af åbningstiden. Håndsprit vil selvfølgelig være tilgængeligt for både gæster og medarbejdere, og vi opfordrer alle til at spritte af inden besøget.

Butiksadfærd:

Museets butikker i ERNST og i Assens Toldkammer er åbne, men vi opfordrer alle til at ”se men ikke røre”. Ved varekøb kan man henvende sig til museumsværten, som finder de ønskede varer frem.

Vi opfordrer til:
Adfærd

Vi opfordrer alle vores gæster til at:

  • Blive hjemme ved symptomer på COVID-19.
  • Benytte den opstillede håndsprit.
  • Holde afstand, både til andre gæster og personalet, i både billetsalg og udstilling.
  • Man ikke rører ved butiksvarerne, men henvender sig til museumsværten ved ønske om køb.
  • Host og nys i ærmet.

Har du symptomer på sygdom, bedes du først henvende dig fysisk på et af vores udstillingssteder tidligst to døgn efter, du ikke længere har symptomer.

Siden her bliver løbende opdateret med nye informationer.