For børn

I skolernes ferier står Museum Vestfyn klar med leg og aktiviteter for børn. Aktiviteterne finder sted i tilknytning til vores udstillingssteder. Her inviterer vi til sjove og spændende aktiviteter med et historisk tvist. Det lukkede område foran Toldbodhus på havnen giver gode muligheder for forskellige former for leg, hvilket fint kan kombineres med hyggelige aktiviteter indenfor. Selve udstillingerne kan inddrages i en skattejagt, og byrummet i den gamle købstad er en god base til historiske familievandringer. Så glæd jer til skoleferien – tag mor og far i hånden og kom og leg med os.

Maritime dage på Museum Vestfyn – Sommerferien 2018

Hver onsdag i skolernes sommerferie (uge 27-32) er der mulighed for at deltage i forskellige børneaktiviteter i Toldbodhus. Prøv at gå på stylter eller slå til tøndebåndet og leg sjove lege, som børn gjorde i gamle dage, eller slå dit helt eget reb på museets rebslagermaskine. Hvis vejret tillader, kan du også hjælpe Peter Willemoes i kamp og skyde med museets kanoner mod de engelske skibe på museets egen skydebane eller sejle med skibe i museets eget lille havnebassin.

Hver dag i hele sommerferien er det mulig at gå på skattejagt i udstillingen Mennesket og havnen og finde kodeordet til Peter Tolders skattekiste.

Sted: Toldbodhus, Nordre Havnevej 19, Assens.

Tid: Kl. 10-15. Udstillingen er åben hver dag kl. 11-15.

Aktiviteter for børn: Onsdage fra d. 2. juli – 12. august, kl. 10-15.

Aldersgruppe: Alle børn og barnlige sjæle.

Påklædning: ingen særlige krav – dog er det smart med lidt skiftetøj, hvis man er en vandhund.

Pris: Gratis aktiviteter og gratis udstilling på aktivitetsdage.

Tilmelding: Ingen krav om tilmelding, kom bare.