Aktiviteter sommeren igennem

Museum Vestfyn inviterer til flere typer af aktiviteter i skolernes sommerferie.

Stemningslæsning i Frederik Ernsts Have
AssensBibliotekernes dygtige bibliotekarer har spændende stemningslitteratur med i tasken, når de i sommerferien atter fylder den smukke museumshave med stemningsfuld litteratur. Arrangementet er gratis, så bare mød op. Der vil være mulighed for at købe varme og kolde drikke samt sødt i Café ERNST.

Tidspunkt: tirsdage i uge 27-31 kl. 14.30 – 15.15

Sted: Frederik Ernsts Have, Østergade 57

Pris: Gratis

Maritime aktiviteter ved Assens Toldkammer
Onsdage i skolernes sommerferie (uge 26-32), inviterer Museum Vestfyn til maritime aktiviteter ved Toldkammeret på havnen i Assens. Kom og lav reb, og lær at binde knob. Måske har du lyst til at prøve at gå på stylter eller prøve nogle af de andre historiske legeredskaber? Alle er velkomne – det er gratis at deltage og der er samtidig gratis adgang til udstillingen Mennesket og havnen.

Tidspunkt: onsdage i uge 26-32, kl. 10-15

Sted: Assens Toldkammer, Nordre Havnevej 19

Pris: Gratis

Torsdag på Torvet – byvandring
Mærk Historien i den gamle købstad og få en smagsprøve på de mange spændende fortællinger, byen rummer. Vidste du, at Assens har den næststørste kirke på Fyn? Eller har du lagt mærke til de mange smukke gårdrum bag byens hovedgade? Hvad er det for et fundament, vores lokale søhelt står på, der på molen, hvor han troner med Lillebælt i baggrunden? Vil du have svar? Så kom med!

Du kan se programmet for hele Torsdag på Torvet her

Tidspunkt: torsdage i uge 26-32, kl. 14.00-14.45

Startsted: Assens Torv ved Berntsen-statuen

Slutsted: ERNST, Østergade 57

Pris: 75 kr. (MobilePay før start) inkluderer entré i ERNST