Assens for fulde Sejl

Tirsdag d. 23. juli anløber ”Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe” Assens Havn. Museum Vestfyn er igen i år med til at skabe en god oplevelse med smagen af 1800-tallets købstadsliv i byens gader. Når markedet på torvet er åbnet kl. 10.00, byder Udvikling Assens og Museum Vestfyn de første 100 besøgende på kaffe og kage ved Willemoesgaarden. Alle museets udstillinger åbner kl. 10.00 denne dag, udstillingerne i ERNST og Willemoesgaarden holder åbent helt til 19.00. I Willemoesgaardens baggård kan du prøve at vaske tøj som i gamle dage. På havnen kan man se udstillingen Mennesket og havnen frem til kl. 22.00. I tidsrummet kl. 10.00-15.00 er der maritime aktiviteter for børn.
Tradition tro kommer børn fra ”Teatret Lirekassen” sammen med Museum Vestfyn rundt i kommunen fredag og lørdag inden den store dag. Her leger vi historiske lege, og du er velkommen til at være med. Nærmere program følger. Følg med i eventen her.