City Matters
-en kunstnerisk vandring i byens natur

Er du klar til at opleve den gamle købstad Assens på en ny og sanselig måde?

Vestfyns Teater og Museum Vestfyn tilbyder i samarbejde en sanseoplevelse i Assens by med viden, dans og lydkunst. Kort sagt en forestilling i et helt nyt format, som sætter oplevelsen af købstaden i nyt perspektiv.

Onsdag den 24. maj kl. 11 og kl. 19 kan du komme med, når kunstnerne Tora Balslev og Maiken Vibe Bauer fra DAILY fiction tager os med ud i den historiske købstad. Som en del af en gruppe følger du en guide mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind i byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle dansetableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op. Kort fortalt – så oplever du byen på en helt ny og sanselig måde.

Tora Balslev er danser samt scene- og performancekunstner. I værket City Matters animerer hun råstoffer gennem bevægelse, og hun skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende. Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket, hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne og byens materialitet.

Oplevelsen starter ved Willemoesgaarden, Østergade 36 i Assens. Her vil museumsinspektør Ingrid Vatne knytte en introduktion til oplevelsen.

Billetter bestilles på https://vestfynsteater.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/102012
Billetpris: børn/unge: 125 kr. Voksne: 170 kr.