Fernisering – Assens DNA

Tegneren Sune Elskær har igen gjort Assens historier levende gennem sin streg. Derfor inviterer Museum Vestfyn og Foreningen Assens Købstad til fernisering af de nye værker, fredag d. 22. juli kl. 14 foran Assens Toldkammer, Nordre Havnevej 19, Assens.

Ferniseringen indgår i projektet Assens DNA. Her er Foreningen Assens Købstad og Museum Vestfyn gået sammen om at formidle byens historier i byrummet gennem livagtige illustrationer og tekstforklaringer. Denne gang med visualisering af historier som relaterer sig til Assens som overfartssted samt til søens- og havnens mennesker.

Illustrationerne, som ferniseres den 22. juli, vil være tilgængelige på Assens havneareal gennem hele højsæsonen. Desuden danner illustrationerne udgangspunkt for en smuk og effektfuld visualisering af Assens havns og bys historie, som fremvises på den karakteristiske DLG-silo på havnen i forbindelse med de bevaringsværdige træskibes anløb af Assens Havn tirsdag d. 26. juli. Visualiseringen er støttet af Albani Fonden.