Rimer Kultur på Lur?!

Nej – det behøver bestemt ikke være kedeligt at gå på museum. Er du mellem 18 og 27 år, så kan du og dine venner få en gratis kulturinsprøjtning i uge 37 til årets K7 event. Mere end 180 museer, kunsthaller og oplevelsescentre på kryds og tværs af hele Danmark står klar til at vise jer hvorfor kultur ikke rimer på lur.

Museum Vestfyn inviterer de unge til at besøge ERNST. Oplev en autentisk fabrikantlejlighed støvsuget for modernisme, men overlæsset med kunst og porcelæn i verdensklasse, vægpaneler i flot træskærerarbejde, lofter modelleret som en kopi af loftet på Rosenborg Slot, marmorerede gulve, en miniature riddersal og meget mere. Det hele stuvet sammen i en lejlighed i Assens, men med en aura af borg, slot eller herresæde.

Manden som skabte alt dette var Frederik Ernst (1892-1976) og han var mange ting! Offentligt og åbent var han sølvsmed, designer af sølvvarer, fabrikant, kunstsamler, italienselsker, kosmopolit og en del af det lokale borgerskab i Assens. Men i det skjulte var han også homoseksuel – i en tid, hvor dét ikke var uden konsekvenser.

Træd ind i tidslommen i ERNST og mærk den excentriske mand der skabte det hele.

Praktisk information:
ERNST – Østergade 57, 5610 Assens
Åbent alle dage kl. 10-16 (til og med 24. september)

Gratis entré d. 11.-17. september for de 18-27-årige. Hent et gratis K7 kort på www.k7k7.dk Kortet skal scannes, når du besøger et af de steder, som deltager i K7 eventen.