Sæson 2019 er slut

Vores sæson er nu slut og vores udstillinger holder vinterpause. Men det betyder ikke at vi helt er gået i hi. Vi holder Temaonsdag til og med d. 27. november (se programmet her) blandt andet med det spændende foredrag ”Det vi samler på”, rundt i kommunen. Torsdag d. 31. oktober er der koncert i ERNSTS med den anerkendte jazzsaxofonist Emil Hess. Koncerten er arrangeret af Museum Vestfyn og AssensBibliotekerne som en del af ”Spil Dansk i Assens Kommune” – ugen. Der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig. Du kan læse mere her. Du kan også glæde dig til ”Jul på Museum Vestfyn” i weekenden d. 14. og 15. december, nærmere program følger – så hold øje med ”Det sker”. Husk også at du altid kan bestille en rundvisning i Ernsts Samlinger på et tidspunkt som passer dig, se her.