Sommeraktiviteter – Maritime dage på Museum Vestfyn

Hver onsdag i skolernes sommerferie (uge 27-32) er der mulighed for at deltage i forskellige børneaktiviteter i Toldbodhus, Nordre Havnevej 19, Assens. Prøv at gå på stylter eller at slå til tøndebånd -og leg sjove lege, som børn gjorde i gamle dage – eller slå dit helt eget reb på museets rebslagermaskine. Hvis vejret tillader, kan du også hjælpe Peter Willemoes i kamp og skyde med museets kanoner mod de engelske skibe på museets egen skydebane eller sejle med skibe i museets eget lille havnebassin.
For forældre, bedsteforældre, søskende og alle andre besøgende er det gratis at besøge museets udstillinger om onsdagen.

Hver dag, i hele sommerferien, er det mulig at gå på skattejagt i udstillingen Mennesket og havnen og finde kodeordet til Peter Tolders skattekiste.

Vi glæder os til at se jer til sjov og leg i ferien.