Priser

ERNST
Voksen (+18): kr. 60
Barn: gratis

Mennesket og havnen
Voksen (+18): kr. 40
Barn: gratis

WILLEMOES
Voksen (+18): kr. 40
Barn: gratis

I sommersæsonen (25. juni-28. august) kan du købe en ”3-i-1 billet” til kr. 100. Billetten gir’ adgang til ét besøg på hvert udstillingssted. Besøgene behøver ikke at være samme dag. Du kan også melde dig ind i Vestfyns Museumsforening. For bare kr. 150 årligt får du blandt andet fri entré til alle Museum Vestfyns udstillinger (med én ledsager), se nedenstående.

Rundvisning i ERNST
25. juni – 28. august
Torsdag kl. 14-15
Pris: kr. 60 + entré

Vestfyns Museumsforening

Et medlemskab af Vestfyn Museumsforening koster kr. 150 årligt. Som medlem får du gratis adgang til museets udstillinger med ledsager. Du får også mulighed for at deltage i særlige arrangementer – kun for medlemmer. Et medlemskab kan også købes som gavekort. Gavekort kan købes ved alle museets udstillingssteder.

Bestil en rundvisning i ERNST

Rundvisningen skal være bestilt senest 14 dage før ønsket tidspunkt.

Bestilte rundvisninger varer ca. 1 time.

Kapaciteten i udstillingen er maksimalt 30 personer. Hvis gruppen omfatter mere end 10 personer, vil man blive inddelt i flere grupper. Der kan maksimalt være tre grupper på samme tid; ved tre grupper varer rundvisningen ca. 1½ time.

Ved store grupper på op til 50 deltagere, skal der afsættes ca. 2½ time til oplevelserne på Museum Vestfyn. Gruppen vil blive opdelt og skiftes til at komme på byvandring og få rundvisning i ERNST.

Der er en mindstepris for bestilte rundvisninger – uanset antallet af deltagere. Mindsteprisen for en bestilt rundvisning er kr. 840 på hverdage. Prisen dækker de første seks personer, ved flere personer betales der kr. 140 pr. person. I weekenden er mindsteprisen kr. 1120. Prisen dækker de første otte personer, ved flere personer betales der kr. 140 pr. person. Beløbet bliver faktureret og returneres ikke efter forfaldsdato.

Det endelige deltagerantal skal meldes senest 14 dage før tidspunktet for rundvisningen.

Hvis du vil bestille en rundvisning, skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk med følgende oplysninger: dato og tidspunkt for ønsket rundvisning, antal gæster samt navn, telefonnummer og mailadresse på en kontaktperson. Så vender vi tilbage, når vi har undersøgt mulighederne.
Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til os på telefon 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 10-13, så hjælper vi dig.