Priser

Entré

Kr. 60 pr. person. Billetten gælder til ét besøg på hvert af museets udstillingssteder i sæson 2020.
Deltagelse i rundvisning i Ernsts Samlinger i åbningstiden koster kr. 60.

Børn/unge under 18 år har gratis adgang.

Onsdage er der gratis entré til udstillingerne, dog ikke i perioden 29. juni-30. august.

Du kan også købe et gavekort til Museum Vestfyn. Gavekortet koster kr. 60 og kan bruges på entré.

På aktivitetsdage er der gratis entré til pågældende udstilling.

Vestfyns Museumsforening

Et medlemskab af Vestfyn Museumsforening koster kr. 150. Medlemskabet giver ubegrænset adgang med ledsager til museets udstillinger i sæson 2020. Du får også mulighed for at deltage i særlige arrangementer – kun for medlemmer. Du kan også gi’ et medlemskab i gave, ved at købe et gavekort til Vestfyns Museumsforening. Medlemskab og gavekort kan købes ved alle museets udstillingssteder.

På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er det først muligt at bestille en rundvisning i ERNST fra d. 31. august.

Se mere information om Covid-19 her.

Bestil en rundvisning i ERNST

Rundvisningen skal være bestilt senest 14 dage før ønsket tidspunkt og kan kun finde sted uden for museets åbningstid. Det vil sige:

Onsdag, lørdag og søndag: kl. 9.00 – 10.30 samt efter kl. 14.30.

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag: valgfrit.

Bestilte rundvisninger varer ca. 1 time.

Kapaciteten i udstillingen er maksimalt 30 personer. Hvis gruppen omfatter mere end 10 personer, vil man blive inddelt i flere grupper. Der kan maksimalt være tre grupper på samme tid; ved tre grupper varer rundvisningen ca. 1½ time.

Ved store grupper på op til 50 deltagere, skal der afsættes ca. 2½ time til oplevelserne på Museum Vestfyn. Gruppen vil blive opdelt og skiftes til at komme på byvandring og få rundvisning i ERNST. I 2020 tages der ikke ekstra betaling for denne ydelse.

Der er en mindstepris for bestilte rundvisninger – uanset antallet af deltagere. Mindsteprisen for en bestilt rundvisning er kr. 720 på hverdage. Prisen dækker de første seks personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person. I weekenden er mindsteprisen kr. 960. Prisen dækker de første otte personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person. Beløbet bliver faktureret og returneres ikke efter forfaldsdato.

Det endelige deltagerantal skal meldes senest 14 dage før tidspunktet for rundvisningen.

Hvis du vil bestille en rundvisning, skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk med følgende oplysninger: dato og tidspunkt for ønsket rundvisning, antal gæster samt navn, telefonnummer og mailadresse på en kontaktperson. Så vender vi tilbage, når vi har undersøgt mulighederne.
Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til os på telefon 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 10-13, så hjælper vi dig.