Priser

Sommerpakke 2020:
50% på entré – gælder d. 27/6-9/8 2020.

Se vores åbningstider.

Entré

Kr. 60 pr. person. Billetten gælder til ét besøg på hvert af museets udstillingssteder i sæson 2020.
Deltagelse i rundvisning i Ernsts Samlinger i åbningstiden koster kr. 60.

Børn/unge under 18 år har gratis adgang.

Onsdage er der gratis entré til udstillingerne, dog ikke i perioden 29. juni-30. august.

Du kan også købe et gavekort til Museum Vestfyn. Gavekortet koster kr. 60 og kan bruges på entré.

På aktivitetsdage er der gratis entré til pågældende udstilling.

Vestfyns Museumsforening

Et medlemskab af Vestfyn Museumsforening koster kr. 150. Medlemskabet giver ubegrænset adgang med ledsager til museets udstillinger i sæson 2020. Du får også mulighed for at deltage i særlige arrangementer – kun for medlemmer. Du kan også gi’ et medlemskab i gave, ved at købe et gavekort til Vestfyns Museumsforening. Medlemskab og gavekort kan købes ved alle museets udstillingssteder.

På grund af restriktioner i forbindelse med Covid-19 er det ikke muligt at bestille en rundvisning i øjeblikket.

Læs mere her.

Bestil en rundvisning i Ernsts Samlinger

Du kan bestille en rundvisning i Ernsts Samlinger på et tidspunkt som passer dig.

Bestilte rundvisninger har en varighed af 75 minutter.

Der er en mindstepris for bestilte rundvisninger – uanset antallet af deltagere. Mindsteprisen for en bestilt rundvisning er kr. 720 på hverdage. Prisen dækker de første seks personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person. I weekenden er mindsteprisen kr. 960. Prisen dækker de første otte personer, ved flere personer betales der kr. 120 pr. person.

Kapaciteten i udstillingen er maksimalt 40 gæster. Hvis I er en større gruppe, så kontakt os og vi finder en løsning. For yderligere oplysninger og bestilling – kontakt os.

Hvis du vil bestille en rundvisning, skal du skrive til booking@museumvestfyn.dk med følgende oplysninger: dato og tidspunkt for ønsket rundvisning, antal gæster samt navn, telefonnummer og mailadresse på en kontaktperson. Så vender vi tilbage, når vi har undersøgt mulighederne. Send helst din forespørgsel i god tid inden ønsket dato, så er der størst sikkerhed for, at vi kan opfylde dine ønsker. Hvis du ikke har mulighed for at sende en mail, kan du ringe til os på telefon 64 71 31 90 i tidsrummet kl. 10-13, så hjælper vi dig.