Vestfyns Museumsforening

Synes du, at den lokale historie er spændende – og har du lyst til at støtte Museum Vestfyns arbejde? Så er et medlemskab af Vestfyns Museumsforening lige noget for dig. Museumsforeningens formål er at fremme interessen for Vestfyns historie, at skabe større kulturpolitisk forståelse samt at støtte arbejdet på Assens Lokalarkiv og Museum Vestfyn.

Som medlem af Vestfyns Museumsforening får du en række medlemsfordele; blandt andet gratis eller halv pris på entré til Museum Vestfyn.

Vestfyns Museumsforening arrangerer også udflugter og foredrag for medlemmerne. I 2017 blandt andet til Faaborg Kunstmuseum, Skoda Museum og Hørvævsmuseet. Medlemmerne af foreningen blev også inviteret til gratis at deltage i foredrag arrangeret af Museum Vestfyn.

Har du lyst til at blive medlem, kan du melde dig ind på foreningens hjemmeside: www.vestfynsmuseumsforening.dk. Her kan du også læse mere om foreningen. Alternativt kan du melde dig på Museum Vestfyns udstillingssteder eller ring til formand, John Koppel på 64 71 13 30.

Det koster kr. 150 pr. år at være medlem.