Besøg hos søhelten – Børnehaver og Dagtilbud

Besøg bygningen, hvor søhelten Peter Willemoes blev født.

Kom til Assens og udforsk søheltens univers. I Peter Willemoes’ fødehjem inviteres de mindste indenfor til leg og aktiviteter. Her kan børnene ”styre skibe”, lege med ”kanonkugler” og undersøge himmelretningerne ved hjælp af kompas.

Pædagoger kan medbringe historier, som de ønsker at læse højt for børnene, eller de kan låne et eksemplar af ”Sigurd fortæller” og læse om Peter Willemoes.

I udstillingen WILLEMOES, har museet vægtet, at børn skal have mulighed til at lære om deres lokale helt gennem leg og historier i heltens eget fødehjem.

Tag børnene med og besøg søhelten i vores åbningstid, eller kontakt os med ønsker om andre tidspunkter, som passer jer bedre. Det er også muligt at aftale, at børnene deltager i spændende historier sammen med en museumsformidler.

Tag de små med på skattejagt i udstillingen

I udstillingen WILLEMOES kan børnene se Peters personlige ejendele, hans flotte tegninger, kanonkugler som er hentet op fra havets bund og andre spændende ting.

Ved henvendelse i billetsalget kan børnene få udleveret en skattejagt:

Kan du finde……

Kan du tælle……

En skattejagt for de mindste, hvor de skal finde tingene, som de ser på billederne. Måske kan de finde skatten og få en guldmønt?

Praktisk: Der er en trappe til bygningen. Legefaciliteter, toilet og puslefaciliteter ligger i stueplan.

Hvornår: Onsdage i perioden september – november samt marts – juni, eller efter aftale.

Varighed: Åbent kl. 09.00-12.00.

Entré: Gratis.

Kontakt: skoletjeneste@museumvestfyn.dk