Ledige stillinger

Lige nu søger vi:

Frivillige til CAFÉ ERNST

Se nedenstående:

Frivillige ildsjæle søges til betjening og udvikling af CAFÉ ERNST hos Museum Vestfyn

CAFÉ ERNST drives af en flok frivillige ildsjæle, som sørger for betjening af gæsterne.
Museum Vestfyn søger efter flere samarbejdsvillige frivillige til at indgå i caféens fællesskab, hvorfor vi meget gerne hører fra dig.

Forventninger

At være frivillige i CAFÉ ERNST er et fleksibelt job, hvor du sammen med personalet, planlægger de forskellige opgaver i museumscaféen. Som frivillig indgår du i et fællesskab, hvor mulighederne for betjening og udvikling af caféen er til stede. Det forventes, at du har god hygiejne og regelmæssigt kan indgå i en vagtplan, er mødestabil og tager initiativ til at tage vagter.

At være frivillig er ikke kun et arbejde. Der er plads til hygge og snak med museets øvrige frivillige og selvfølgelig gæsterne, der er fundamentet for museets og caféens arbejde.

Åbningstid

CAFÉ ERNST har samme åbningstid som udstillingen ERNST og har åbent i perioden april til oktober indenfor tidsrummet 10-16. Museet har åbent i hverdage og weekenden, derfor skal du være indstillet på at tage vagter lørdag, søndag og helligdage. Derudover vil forekomme særarrangementer udenfor normal åbningstid, hvor der kan være brug for betjening i caféen.

Om museumscaféen

CAFÉ ERNST er en del af Museum Vestfyns udstillingskompleks ERNST i Østergade 57, Assens. I sommeren 2022 blev de historiske lokaler, som tidligere rummede værksted for sølvvarefabrikant Frederik Ernst (1892-1976) omdannet til café. Indretningen af caféen er holdt i samme stil, som man finder i udstillingen, Frederik Ernsts tidligere hjem. I CAFÉ ERNST kan du læse dagens avis – købe kolde drikke, kaffe og ”sødt”. Fra caféen er der både udsigt og udgang til Frederik Ernsts Have, hvor du kan nyde kaffen, når vejret tillader det. Det er gratis at besøge både CAFÉ ERNST og Frederik Ernsts Have. Caféen har tidligere inviteret til forskellige arrangementer, b.la. højtlæsning i samarbejde med AssensBibliotekerne, sang og musik, kreativ nørkleri samt hyggelige klippe-klister aktiviteter for børn.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at være frivillig i CAFÉ ERNST, vil vi invitere dig på et besøg i caféen, så du kan få en fornemmelse af stedet, og har en uforpligtende samtale med ansvarshavende museumsinspektør og/eller en af caféens frivillige.

Vil du høre mere, så kontakt museumsinspektør Steffen Hansen tlf. 51830005, mail: sh@museumvestfyn.dk eller en af caféens frivillige, Doris Vestergaard: dorissvenning@gmail.com.