Vi tæller ned til jul

Vi kan slet ikke vente til jul! Derfor holder museumsbutikken åbent fredage og lørdage i november kl. 10.00-16.00. Vi fylder butikken med de skønneste julevarer, nostalgiske julekalendere og unikke julegaveidéer. Kom forbi og kom i julestemning, hvis du ikke allerede er det.

Når du nu alligevel er kommet, så holder ERNST også åbent i samme tidsrum. Oplev sølvvarefabrikant Frederik Ernsts private lejlighed. Lejligheden er indrettet som et ægte slot – støvsuget for modernisme med fyldt til randen med kunst, kitsch og porcelæn i verdensklasse.
Gæster i ERNST går selv på opdagelse i den unikke tidslomme men lørdage i november lukker vi igen op for muligheden for at komme på rundvisning. Hvorfor ikke gi’ dig selv – eller en du holder af en helt særlig ”før-julegave”. Køb billet til en af de guidede rundvisninger og få krydret turen rundt i den unikke lejlighed med sjove anekdoter om både samlingen og manden bag.

Vi har et begrænset antal billetter, som sælges efter ”først til mølle” princippet, så skynd dig at sikre dig din billet. Du kan købe billet her